onsdag, maj 30, 2012

Smaksensation

Oj, om ni inte har testat färska korvar är det dags, vilken skillnad på smak! Rena njutningen.
Stekt färsk vitlöks- och piripirismaksatt salsiccia, en tomat- och feta sallad med rödlök, svartpeppar, olivolja och balsamico samt smörfräst färsk vitkål med ruccola nerblandat på slutet blev min middag i kväll, 

och lite avigt för min del tog jag träningen efter som bestod av en timmes tur på rullskidorna runt sjön.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Färska korvar? Menar du köpta i lösvikt eller tillverkade de senaste dagarna? Hört talas om (och smakat) isterband från Örserum?? :-D Jag längtar ofta efter dem men ack så långt bort de finns.

Kram Mamma

Lina sa...

Färska menas nog med att de ska tillagas innan de äts. Finns både salsiccia och chorizo i butikerna. Isterbanden är ju rökta så de kan ätas som de är.