onsdag, januari 13, 2010

Omelettfrukost

Omelettwrap är väldigt gott, ett måste är den smakrika osten som sakta får smälta på omeletten. Vispa ihop ett par ägg med en skvätt vatten/mjölk/grädde och salt, i med en smör/olja i pannan och häll i smeten. När den har stelnat är det dags att vända på den och lägg sedan på en smakrik ost som får smälta. Låt omeletten svalna och sedan är det bara att lägga på av de ingredienser som finns hemma. Ät den med kniv och gaffel eller vik ihop den till en wrap och ät med fingrarna. Perfekt att ta med som mellanmål.

Philadelfia, skinka, babyspenat, salladslök, tomat, färst koriander och svartpeppar. Avokado hade varit ett självklart val om det hade funnits hemma.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mmm så gott. Har precis avnjutit en "wrap" enligt din modell. Underbart gott. Tackar för tipset. Dunet

Lina sa...

:)