Jag använder olika smaksättningar, smaker som dessutom inte behöver någon extra sötma, och det är därför svårt att tröttna på min kära gröt. De flesta av dessa smaker passar även bra i keson eller varför inte i vispad grädde?
Rivet apelsinskal (se till att skölja apelsinen ordentligt)
Kokosmjölk (att koka gröten i delvis kokosmjölk ger en svag smak av kokos, perfekt om man har en skvätt över från gårdagens matlagning)
Rivet äpple är gott att ha i också och torkad frukt såsom fikon, aprikoser, russin och gojibär för den som vill ha ett sött inslag, och mosad eller skivad banan. Blåbär, hallon och björnbär ger en fräsch touch, naturella och rostade mandlar, nötter och frön av olika slag är så klart gott som topping också...och granatäpple.
Vad finns det mer att förgylla morgongröten med?
Vad finns det mer att förgylla morgongröten med?
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar